Polygon.

Допис

Діліться своїми знаннями.

loth.broke.
Jan 16, 2025
Обговорення

Як оплатити газ з USDC на Полігоні?

У мене є клієнти, які платять мені за допомогою USDC в мережі Polygon. Я шукаю спосіб обробляти платежі за газ за їхні транзакції, не реалізуючи мета-транзакції самостійно. Чи є послуга, яка дозволяє мені використовувати свій гаманець для оплати транзакцій після отримання підписаної транзакції від мого клієнта?

• MATIC
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
ITachi.
Jan 17 2025, 00:16

Особисто я цього не пробував, але сторонні сервіси, такі як згаданий Safe, можуть полегшити поводження з газом без необхідності самостійно реалізовувати складні функції.

0
Коментарі
.
The Consigliere.
Jan 17 2025, 10:19

Існують сторонні рішення, де ви можете налаштувати бензобак і завантажити певну кількість POL для свого DApp. Плата за газ автоматично вираховується з вашого бензобака для будь-якого користувача, який здійснює транзакції через цей конкретний DApp. Ви можете перевірити такі послуги, як Safe, які можуть запропонувати потрібні вам рішення. Ось посилання на їхню функцію заправки, яка може допомогти: https://safe.global/blog/making-every-app-gasless-launching-the-safe-core-multi-chain-gas-station.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше