Допис
Діліться своїми знаннями.
Як оплатити газ з USDC на Полігоні?
У мене є клієнти, які платять мені за допомогою USDC в мережі Polygon. Я шукаю спосіб обробляти платежі за газ за їхні транзакції, не реалізуючи мета-транзакції самостійно. Чи є послуга, яка дозволяє мені використовувати свій гаманець для оплати транзакцій після отримання підписаної транзакції від мого клієнта?
- MATIC
Відповіді
2Особисто я цього не пробував, але сторонні сервіси, такі як згаданий Safe, можуть полегшити поводження з газом без необхідності самостійно реалізовувати складні функції.
Існують сторонні рішення, де ви можете налаштувати бензобак і завантажити певну кількість POL для свого DApp. Плата за газ автоматично вираховується з вашого бензобака для будь-якого користувача, який здійснює транзакції через цей конкретний DApp. Ви можете перевірити такі послуги, як Safe, які можуть запропонувати потрібні вам рішення. Ось посилання на їхню функцію заправки, яка може допомогти: https://safe.global/blog/making-every-app-gasless-launching-the-safe-core-multi-chain-gas-station.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.
- ITachi24Як додати багатокутник Amoy Testnet на MetaMask: Посібник11
- Відновлення USDT, надісланого до смарт-контракту на Polygon12
- Відправка USDCoins з гаманця Ethereum на PayPal за допомогою Moonpay14
- Gojo30Вирішення непідтверджених транзакцій у мережі Polygon13
- Відображення транзакцій для контрактів B, C і D у договорі A17