Допис
Діліться своїми знаннями.
Основна мережа Polygon PoS: обов'язкова чи фактична пріоритетна плата за газ?
Я перевіряв документацію, і в ній написано, що в основній мережі Polygon PoS мені потрібно встановити мінімальну плату за пріоритет 30 gwei. Але коли я користуюся заправкою, пріоритетна плата за стандартні та низькі показують значення нижче 30 гвей. Чи варто мені все-таки скористатися пріоритетною платою 30 gwei, чи добре вибрати нижчу?
- Polygon PoS
Відповіді
5Ви повинні піти з мінімальною пріоритетною платою 30 гвей, як зазначено в документації. Незважаючи на те, що АЗС може показувати нижчі значення стандартних та низьких ком��сій, важливо відповідати мінімальній вимозі, щоб забезпечити обробку вашої транзакції в основній мережі Polygon PoS
Ваша транзакція застрягне, якщо пріоритетна комісія буде менше 30 гвей. Навіть на низькому рівні, я бачу, що пріоритетна плата зараз перевищує 30 гвей.
Обов'язково слідкуйте за поточною пріоритетною платою на АЗС. Хоча ви згадували про використання заправної станції за адресою https://gasstation.polygon.technology/v2 і іноді бачите близько 29 стандартних, важливо дотримуватися принаймні 30 gwei, як рекомендовано в документах, щоб уникнути тривалих очікуваних транзакцій.
У основній мережі Polygon PoS документація зазначає, що мінімальна пріоритетна плата повинна становити 30 гвей, але насправді фактично необхідна плата за газ коливається залежно від перевантаженості мережі. Якщо ви перевіряєте АЗС Polygon і бачите нижчі пріоритетні комісії, перелічені для стандартних або низьких транзакцій, це означає, що мережа не відчуває великого трафіку, і ви, ймовірно, можете підтвердити свою транзакцію за меншу плату.
Тим не менш, я б рекомендував встановити 30 gwei, якщо ви хочете надійності. Незважаючи на те, що ви можете отримати меншу плату, використання документованого значення гарантує, що ваша транзакція не затримується, коли активність мережі раптово збільшиться. Якщо ви не поспішаєте, можете поекспериментувати з нижчими значеннями, показаними газовим трекером, але будьте готові до можливих затримок.
Я особисто намагався подавати транзакції за нижчою комісією на основі даних про газ у ��ежимі реального часу, і хоча вони зазвичай проходять, були випадки, коли затори зросли, що призвело до зупинки моєї транзакції. Якщо ви маєте справу з важливими переказами, взаємодіями DeFi або карбуванням NFT, краще дотримуватися рекомендацій 30 gwei, щоб не чекати довше, ніж очікувалося. Однак, якщо ви просто робите випадкову транзакцію і не проти затримки, використання нижчої запропонованої плати може заощадити трохи MATIC.
Зрештою, вибір залежить від ваших пріоритетів - швидкості чи вартості. Якщо вам потрібна впевненість, дотримуйтесь 30 гвей. Якщо ви хочете заощадити на бензі і можете почекати, перейдіть до того, що пропонує газовий трекер.
Не обов'язково. АЗС Polygon відображає тенденції плати за газ в режимі реального часу, тобто якщо відображена пріоритетна плата нижче 30 гвей, транзакції все ще можуть бути підтверджені за такою нижчою ставкою. Однак налаштування 30 gwei або вище гарантує, що ваша транзакція швидко підхоплюється, особливо при стрибках мережевого трафіку.
Так що ви можете спробувати:
- Дотримуйтесь даних АЗС - Якщо стандартна або низька пріоритетна плата нижче 30 гвей, ви, швидше за все, можете встановити свою плату відповідно без проблем.
- Використовуйте 30 Gwei для швидшого підтвердження - Якщо ви хочете стабільну швидкість транзакцій, дотримуйтесь задокументованого мінімуму 30 гвей, особливо якщо ви обробля��те важливі або чутливі до часу транзакції.
- Налаштування на основі заторів - Під час пікової активності встановлення вищої плати за пріоритет може запобігти затримкам.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.
- Використання heimdallcli в налаштуваннях локальної мережі закріпленої локальної мережі?54
- Як оновити або отримати останній список робочих енодів?42
- Як відкликати договір свопу на 1 дюйм для XSGD до USDC?32
- Як розраховуються винагороди валідатора в мережі Polygon?33
- Як зберегти більше 128 блоків даних у Борі?32