Допис
Діліться своїми знаннями.
Як розраховуються винагороди валідатора в мережі Polygon?
Я намагаюся розрахувати винагороду контрольної точки за адресою для валідатора в мережі Polygon. Я бачу різні номери винагород у досліднику для контрольних пунктів, але я спантеличений тим, як обчислюються ці винагороди, особливо коли валідатор є пропонатором контрольних пунктів. Хтось може допомогти прояснити це для мене?
- Polygon PoS
- Polygon zkEVM
Відповіді
3Validators on the Polygon network receive rewards for proposing checkpoints, signing checkpoints, and mining blocks. When a validator proposes a checkpoint, they receive a reward of which 10% is held by the validator and 90% is distributed among delegators. Additionally, each validator gets rewarded for signing checkpoints, and there are rewards for producing a block.
Цифри, які ви бачите в провіднику, відображають винагороду валідатора за підписання певного контрольного пункту. Коли валідатор пропонує контрольну точку, винагороди, показані в досліднику для цього конкре��ного контрольного пункту, включають збільшення. Решта 90% винагород потім розподіляються делегаторам.
Винагороди за блокування майнінгу не накопичуються на обліковому записі власника; натомість вони безпосередньо відображаються в обліковому записі підписанта. Вони автоматично передаються на адресу підписанта без генерування хешу транзакції. Ви можете побачити ці нагороди в розділі «Вироблені блоки» для адреси підписанта на таких платформах, як Polygonscan.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.