Polygon.

Допис

Діліться своїми знаннями.

The Consigliere.
Mar 12, 2025
Обговорення

Як розраховуються винагороди валідатора в мережі Polygon?

Я намагаюся розрахувати винагороду контрольної точки за адресою для валідатора в мережі Polygon. Я бачу різні номери винагород у досліднику для контрольних пунктів, але я спантеличений тим, як обчислюються ці винагороди, особливо коли валідатор є пропонатором контрольних пунктів. Хтось може допомогти прояснити це для мене?

• Polygon PoS
  • Polygon zkEVM
3
3
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

3
ITachi.
Mar 13 2025, 19:55

Validators on the Polygon network receive rewards for proposing checkpoints, signing checkpoints, and mining blocks. When a validator proposes a checkpoint, they receive a reward of which 10% is held by the validator and 90% is distributed among delegators. Additionally, each validator gets rewarded for signing checkpoints, and there are rewards for producing a block.

2
Найкраща відповідь
Коментарі
.
Lently.

Цифри, які ви бачите в провіднику, відображають винагороду валідатора за підписання певного контрольного пункту. Коли валідатор пропонує контрольну точку, винагороди, показані в досліднику для цього конкре��ного контрольного пункту, включають збільшення. Решта 90% винагород потім розподіляються делегаторам.

2
Коментарі
.
Gojo.
Gojo104

Винагороди за блокування майнінгу не накопичуються на обліковому записі власника; натомість вони безпосередньо відображаються в обліковому записі підписанта. Вони автоматично передаються на адресу підписанта без генерування хешу транзакції. Ви можете побачити ці нагороди в розділі «Вироблені блоки» для адреси підписанта на таких платформах, як Polygonscan.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше