Допис
Діліться своїми знаннями.
Як отримати MATIC для комісії за переказ USDCoins з Moonpay?
Гей, зараз я намагаюся надіслати свої рідні USDCoins з мого гаманця Etherium на Moonpay на PayPal, продаючи їх. Однак я стикаюся з проблемою, оскільки у мене немає MATIC для плати за мережу. Я намагався надіслати тестових токенів 0.2 POL Amoy на свою адресу Ethereum через кран Polygon Discord, але це не допомогло. Крім того, веб-сайт Moonpay не працює, і додаток здається обмеженим. Не могли б ви, будь ласка, допомогти мені, як отримати MATIC? Чи може Moonpay шахрайство?
- MATIC
Відповіді
2Обов'язково перевірте команди, які ви використовуєте. Правильна команда дозволить вам отримати достатньо MATIC для транзакцій. Що стосується Moonpay, це відома послуга, але завжди переконайтеся, що ви отримуєте доступ до офіційного веб-сайту або програми, щоб уникнути проблем.
Ви повинні використовувати команду «faucet-mainnet» з адресою вашого гаманця Ethereum, щоб отримати MATIC замість команди «faucet-amoy». Це повинно допомогти покрити плату за мережу.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.