Polygon.

Допис

Діліться своїми знаннями.

jonamith.
Dec 21, 2024
Обговорення

Як отримати MATIC для комісії за переказ USDCoins з Moonpay?

Гей, зараз я намагаюся надіслати свої рідні USDCoins з мого гаманця Etherium на Moonpay на PayPal, продаючи їх. Однак я стикаюся з проблемою, оскільки у мене немає MATIC для плати за мережу. Я намагався надіслати тестових токенів 0.2 POL Amoy на свою адресу Ethereum через кран Polygon Discord, але це не допомогло. Крім того, веб-сайт Moonpay не працює, і додаток здається обмеженим. Не могли б ви, будь ласка, допомогти мені, як отримати MATIC? Чи може Moonpay шахрайство?

• MATIC
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Gojo.
Gojo105
Dec 21 2024, 10:58

Обов'язково перевірте команди, які ви використовуєте. Правильна команда дозволить вам отримати достатньо MATIC для транзакцій. Що стосується Moonpay, це відома послуга, але завжди переконайтеся, що ви отримуєте доступ до офіційного веб-сайту або програми, щоб уникнути проблем.

0
Коментарі
.
Lently.
Dec 21 2024, 21:06

Ви повинні використовувати команду «faucet-mainnet» з адресою вашого гаманця Ethereum, щоб отримати MATIC замість команди «faucet-amoy». Це повинно допомогти покрити плату за мережу.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше