Допис
Діліться своїми знаннями.
Чому поєднання Сеполії з Амой призвело до WETH?
Я намагався з'єднати свій Sepolia Ethereum до мережі Polygon Amoy за допомогою порталу Polygon. Однак я в кінцевому підсумку отримав загорнутий Ethereum (WETH) замість ETH. Це очікуваний результат, і якщо так, то чому я отримую WETH у цій мережі?
- Polygon zkEVM
Відповіді
2Дійсно, більшість мереж рівня 2 або бічних ланцюгів, таких як Polygon, використовують WETH замість ETH, оскільки він відображає стандарт токенів ERC-20, необхідний для сумісності з смарт-контрактами. Таким чином, щоразу, коли ви з'єднуєте ETH, він перетворюється на WETH.
Це тому, що мережа Polygon Amoy підтримує лише загорнуту версію Ethereum (WETH) у основній мережі Proof of Stake (PoS) та Amoy. Коли ви з'єднуєте Ethereum (ETH) з цими мережами, він автоматично перетворюється на WETH. Наразі немає можливості мати ETH на POS/Amoy, тому отримання WETH є правильним і очікуваним результатом.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.
- ITachi23Як додати багатокутник Amoy Testnet на MetaMask: Посібник11
- Відновлення USDT, надісланого до смарт-контракту на Polygon12
- Відправка USDCoins з гаманця Ethereum на PayPal за допомогою Moonpay14
- Gojo30Вирішення непідтверджених транзакцій у мережі Polygon13
- Відображення транзакцій для контрактів B, C і D у договорі A17