Polygon.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Chim.
Jan 04, 2025
Обговорення

Чому мої транзакції Polygon POS затримуються в гаманці Rabby?

Я використовую гаманець Rabby для своїх транзакцій Polygon POS, і вони застрягли годинами. Я знову почав використовувати Polygon POS після тривалої перерви. Чи слід переналаштувати параметри RPC, чи є інша проблема, яка спричиняє затримку?

• Polygon PoS
0
3
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

3
AFL.
AFL12
Jan 4 2025, 14:15

Можливо, ваші транзакції застрягли через недооцінену транзакцію, яка спричиняє відставання в мережі. Однією з пропозицій є скидання транзакцій. Перевантаженість мережі також може бути фактором, що означатиме, що підвищення ціни на газ може допомогти.

0
Коментарі
.
The Consigliere.
Jan 4 2025, 14:53

Для подальшого усунення неполадок можна перевірити, чи поточна мережа, яку ви налаштували, оновлена з останніми вузлами Polygon. Перезапуск служб, пов'язаних із налаштуванням гаманця, або забезпечення належної роботи локальної синхронізації іноді може вирішити проблеми.

0
Коментарі
.
Cattos.
Jan 4 2025, 20:32

Гаманець Rabby зазвичай не дозволяє користувачам змінювати налаштування RPC за замовчуванням, тому переналаштування може бути неможливим. Переконайтеся, що ви встановили конкурентну плату за газ, щоб підвищити шанси безперебійної обробки ваших транзакцій.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше