Допис
Діліться своїми знаннями.
Як виправити застряглу транзакцію в мережі Polygon?
У мене є транзакція, яка, здається, застрягла в мемпулі на моєму гаманці Polygon через невдалу взаємодію смарт-контракту, і вона очікує з вчорашнього дня. Я не можу продовжувати будь-які інші транзакції, оскільки той самий nonce використовується застряглою транзакцією. Що я можу зробити, щоб вирішити цю проблему та успішно продовжити подальші операції?
- Smart Contract
Відповіді
1Ви можете вирішити застряглу транзакцію, оформивши «повну транзакцію» з тим самим nonce. Ця дія схожа на заміну очікуваної транзакції, і вона, як правило, завершує процес, дозволяючи продовжувати подальші транзакції. У вашому випадку, коли транзакція застрягла в mempool, виконання нульової транзакції вирішило проблему. Майте на увазі, що проблеми з mempool іноді можуть виникати, якщо параметри транзакції, такі як ціна газу, недостатньо конкурентоспроможні. Однак нульові транзакції - це швидке виправлення для скидання таких сценаріїв.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.
- ITachi23Як додати багатокутник Amoy Testnet на MetaMask: Посібник11
- Відновлення USDT, надісланого до смарт-контракту на Polygon12
- Відправка USDCoins з гаманця Ethereum на PayPal за допомогою Moonpay14
- Gojo30Вирішення непідтверджених транзакцій у мережі Polygon13
- Відображення транзакцій для контрактів B, C і D у договорі A17