Polygon.

Допис

Діліться своїми знаннями.

The Web3 Diva.
Mar 12, 2025
Обговорення

Де знайти єдиний архів для знімків Polygon BOR?

Я намагаюся налаштувати вузол Polygon BOR, і мені потрібен обрізаний знімок leveldb з основної мережі. Однак завантаження окремих файлів.db займає вічність за допомогою таких інструментів, як aria2. Чи є місце, де я можу знайти та завантажити один архівний файл для знімка leveldb, щоб заощадити час?

• Polygon PoS
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
ITachi.
Mar 13 2025, 19:55

Це може зайняти деякий час, але ви можете використовувати такий інструмент, як wgetуправління та, можливо, оптимізувати процес завантаження. Налаштування datadirпараметрів може значно прискорити це, якщо у вас є ар .tarхівний файл, навіть якщо це не один архівний файл.

1
Найкраща відповідь
Коментарі
.
AFL.
AFL108
Mar 13 2025, 19:55

Ви можете перевірити постачальників знімків, перелічених у таких місцях, як Stakepool, який надає знімки для основної мережі Polygon. Здається, вони пропонують окремі файли.db, але ви можете звернутися до них і перевірити, чи пропонують вони конкретно одну архівовану версію. Іншим потенційним ресурсом є All4nodes, вони надають вичерпний список знімків спільноти, які можуть відповідати вашим потребам.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше