Polygon.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Chim.
Mar 29, 2025
Обговорення

Як зберегти більше 128 блоків даних у Борі?

Наразі я намагаюся зберігати місячні дані під час запуску Bor у повному режимі, але я не можу перевищити 128 блоків. Чи можу я змінити налаштування або запустити архіви, щоб обійти цей ліміт і зберегти дані близько 30 днів?

• Polygon Edge
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Lently.
Mar 29 2025, 22:00

Якщо зберігати все в пам'яті неможливо через розмір даних (який може становити кілька терабайт протягом 30 днів), запуск архівного вузла може бути кращим рішенням. Ви можете розглянути можливість використання Erigon для досягнення цього, оскільки це дозволяє підтримувати більший обсяг зберігання даних історичних блоків, але майте на увазі, що архівні вузли вимагають набагато більшої ємності для зберігання. На жаль, якщо ви хочете щось середнє, як-от збереження даних на 30 днів, не використовуючи повний архівний вузол, поточні параметри обмежуються або збереженням лише останнього стану з 128 блоками в режимі повного вузла, або використанням набагато більшого сховища з архівним вузлом, який може обробляти все.

0
Коментарі
.
jonamith.
Mar 30 2025, 06:21

Щоб зберегти більше 128 блоків під час роботи в повному режимі з Bor, можливо, вам доведеться налаштувати triesinmemoryпрапор уbor config.toml. Цей прапор існує в розділі кешу конфігураційного файлу і означає, що дані зберігаються в пам'яті. Для отримання детальної конфігурації зверніться до файлу конфігурації Bor: https://github.com/maticnetwork/bor/blob/16268f6608d09d5b6d0cd0e43f5ec076c3b92616/builder/files/config.toml#L158.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше