Допис
Діліться своїми знаннями.
Як зберегти більше 128 блоків даних у Борі?
Наразі я намагаюся зберігати місячні дані під час запуску Bor у повному режимі, але я не можу перевищити 128 блоків. Чи можу я змінити налаштування або запустити архіви, щоб обійти цей ліміт і зберегти дані близько 30 днів?
- Polygon Edge
Відповіді
2Якщо зберігати все в пам'яті неможливо через розмір даних (який може становити кілька терабайт протягом 30 днів), запуск архівного вузла може бути кращим рішенням. Ви можете розглянути можливість використання Erigon для досягнення цього, оскільки це дозволяє підтримувати більший обсяг зберігання даних історичних блоків, але майте на увазі, що архівні вузли вимагають набагато більшої ємності для зберігання. На жаль, якщо ви хочете щось середнє, як-от збереження даних на 30 днів, не використовуючи повний архівний вузол, поточні параметри обмежуються або збереженням лише останнього стану з 128 блоками в режимі повного вузла, або використанням набагато більшого сховища з архівним вузлом, який може обробляти все.
Щоб зберегти більше 128 блоків під час роботи в повному режимі з Bor, можливо, вам доведеться налаштувати triesinmemory
прапор уbor config.toml
. Цей прапор існує в розділі кешу конфігураційного файлу і означає, що дані зберігаються в пам'яті. Для отримання детальної конфігурації зверніться до файлу конфігурації Bor: https://github.com/maticnetwork/bor/blob/16268f6608d09d5b6d0cd0e43f5ec076c3b92616/builder/files/config.toml#L158.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Polygon is a decentralised Ethereum scaling platform that enables developers to build scalable user-friendly dApps with low transaction fees without ever sacrificing on security.